Vakantiekracht De Blanckenborg 14-04-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Vakantiekracht De Blanckenborg 14-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Vakantiekracht in de zorg

Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures voor: vakantiekracht in de zorg (eventueel oproepkracht).

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam:Vakantiekracht in de zorg (eventueel oproepkracht)
Plaatsingsdatum:
10 april 2024
Sluitingsdatum: N.v.t.
Opleidingsniveau: Vmbo
Arbeidsovereenkomst: Tijdelijk
Salaris: Afhankelijk van je opleiding en ervaring
Aantal uren: In overleg
Ingangsdatum: Z.s.m.

De Blanckenborg biedt met warmte, betrokkenheid en professionaliteit zorg, ondersteuning en huisvesting aan ouderen in en rondom Blijham. Het zorgcentrum telt ruim 330 medewerkers met een hart voor de zorg, waarvoor werkplezier en collegialiteit erg belangrijk is. Jezelf kunnen zijn is essentieel dus besteden we aandacht aan diversiteit én inclusiviteit. Deze gedachtegang nemen wij mee in onze sollicitatieprocedures.

Vakantiebaan en/of bijbaan in de ouderenzorg
Lijkt het jou leuk om te werken met ouderen en wil je tijdens de vakantie(s) lekker bijverdienen? De Blanckenborg is the place to be!
Hou je van duidelijkheid en wil je graag een vast aantal uren per week werken, dat is mogelijk! Hierdoor kan je makkelijk andere dingen om je werk heen plannen en weet je precies wat je gaat verdienen. Als je de ene week meer wilt werken en de andere week minder, dan past een poolcontract goed bij jou.

Bevalt het van beide kanten goed? Dan is er zelfs de mogelijkheid om te blijven werken als oproepkracht (pooler). Ook als je al eerder wilt beginnen, ben je van harte welkom en horen wij dit graag.
We bieden je de kans om niet alleen waardevolle werkervaring op te doen, maar je krijgt er ook een leuk salaris voor terug. Zo kan je bijvoorbeeld sparen voor je toekomst, je volgende festival- of concert ticket of die schoenen die al een tijdje op je verlanglijst staat. Bovendien maak je kans op een tegoedbon t.w.v. € 50,- als je in de zomerperiode minimaal 5 aaneengesloten weken bij ons hebt gewerkt. Hoe leuk is dat!

Wat ga je doen?
Samen bezorgen wij de bewoners een leuke dag. Je ondersteunt de collega's bij de dagelijkse werkzaamheden en helpt bij de ADL-handelingen en welzijnsactiviteiten.

We besteden aandacht aan het inwerken van vakantiekrachten. Niet alleen een aantal dagen meelopen maar je krijgt ook een 'buddy' waaraan je wordt gekoppeld, om zo met een goed gevoel van start te gaan.
Daarnaast dragen we graag bij aan je ontwikkeling door middel van scholing in je werkzaamheden.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van eerdere vakantiekrachten? Lees dan het verhaal van Frederiek en Iris .

Wat breng je mee?

  • Je bent sociaal, gemotiveerd en hebt al enige (stage-)ervaring in de zorg.
  • Je bent 17 jaar of ouder en volgt een opleiding in de zorg.
  • Je bent (gedeeltelijk) beschikbaar in de periode van 1 juni t/m 15 september 2024. Ben je eerder beschikbaar? Laat het ons vooral weten!
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten voor het aanvragen van een VOG worden vergoed door De Blanckenborg.

Wat ga je verdienen?
Naast een leuke werksfeer, contact met ouderen en andere vakantiekrachten van dezelfde leeftijdscategorie is een goed salaris natuurlijk ook belangrijk en mooi meegenomen! Wat je gaat verdienen is onder andere afhankelijk van je functie en (stage-)ervaring. De uurlonen liggen gemiddeld tussen de 14 en 17 euro per uur. Daar bovenop krijg je nog 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.


Neem dan contact op met , . Dat kan door te bellen naar: , te mailen naar: of te appen naar: .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk wel! Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Vragen over de zorg?


Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2403437.aspx?t=Vakantiekracht-in-de-zorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.