Verpleegkundige Zorggroep Meander 29-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Verpleegkundige Zorggroep Meander 29-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Verpleegkundige Parkheem en Parkstee

Publicatiedatum: 28-05-2024 Salaris: FWG 45 - max. € 3.848,27 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 4 Vacaturenummer: 11192 locatie: Stadskanaal Sluitingsdatum: 21-06-2024 Uren: 20-28

Verpleegkundige - Parkheem en Parkstee

Ben jij de frisse wind met een positieve instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt? Ben jij proactief en deskundig en wil jij bijdragen aan een zo optimaal mogelijk leefomgeving voor onze bewoners? Dan is dit dé baan voor jou!

Verpleegkundige in Parkheem en Parkstee
Als verpleegkundige coördineer jij de zorg voor onze bewoners waarbij leefplezier, kwaliteit en een veilige leefomgeving voorop staan. Hierbij communiceer jij helder en vriendelijk richting de bewoner, familieleden en jouw collega's. Door jouw warme en open persoonlijkheid ben jij gemakkelijk benaderbaar voor collega's en bewoners. Samen blijf je ontwikkelen aan een goede visie op wonen en vooral op het realiseren van optimaal leefplezier. Je hebt een rol als aanspreekpunt voor je collega zorgkundigen. Daarbij begeleidt en ondersteun je hen bij het uitvoeren van het zorgleefplan en af en toe voer je reguliere werkzaamheden uit. Dankzij jou krijgen onze bewoners de best passende en best mogelijke zorg. Binnen het team zijn we volop in ontwikkeling en zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om hierin mee te denken. Een persoon die een realistische blik heeft op de werkelijkheid en op zoek gaat naar de beste manier hoe hiermee om te gaan. Jouw mening wordt op prijs gesteld. Als Verpleegkundige binnen Parkheem/parkstee maak je onderdeel uit van het 24 uurs verpleegkundige team. Als 24-uurs verpleegkundige voer je triage uit en verricht je verpleegtechnische handelingen in opdracht van een arts of verpleegkundig specialist uit. Je draait diensten van acht uur, dit kunnen dag-, nacht- of avonddiensten zijn. Er wordt van je verwacht dat je alle diensten kunt werken, hierbij ben je tevens aanspreekpunt voor de gehele locatie, Parkheem is bij ons de PG afdeling en Parkstee de somatiek afdeling.

Kortom: een verantwoordelijke baan, waarbij jouw frisse blik op zorg en onze organisatie op prijs wordt gesteld.

Jouw werkplek
Heb je hart voor de ouderenzorg, dan zit je goed in Parkheem/Parkstee. 'We doen het samen!'' Dat is het motto in Parkheem. Het is bovendien een locatie waar gezelligheid voorop staat. Dus er zijn veel activiteiten, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse barbecue en/of de gezellige kerstborrel. Parkheem ligt aan de rand van het Julianapark. Met uitzicht op een kinderboerderij en school is er altijd iets te zien. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners een goede dag te geven! Samen met jou wordt er gekeken op welke afdeling je aan het werk gaat.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma MBO-V (niveau 4) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister.
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld en denkt in oplossingen.
 • Je bent geduldig, eerlijk, integer en flexibel.
 • Je staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden.
 • Je bent in bezit van een BHV-diploma (pre) en bereid om de training BHV-Ploegleider te volgen.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.174,50 tot €3.848,27 conform FWG 45 CAO VVT .
 • Een passend contract van 20 -28 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met één van de via of Jolien Selie via of met Tina Boschma, Consulent Werving & Selectie via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3848 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-parkheem-en-parkstee-11192

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.