Verzorgende IG Zorggroep Meander 31-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 31-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Verzorgende IG - Woonzorgcentrum Heggerank

Publicatiedatum: 29-05-2024 Salaris: FWG 35 - max.€ 3.256,53 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 11207 locatie: Musselkanaal Sluitingsdatum: 19-06-2024 Uren: 2-32

Sta jij positief in het leven en denk jij in kansen en mogelijkheden? Komen jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht binnen een kleinschalige woonvorm? Dan is dit dé baan voor jou!

Verzorgende IG bij de Heggerank
Als verzorgende IG in de Heggerank ben jij onmisbaar in de dagelijkse verzorging voor onze bewoners. Jij begeleidt bij de zelfzorg en/of mantelzorg, zodat de bewoners zolang mogelijk goed voor zichzelf kunnen blijven zorgen. Dit doe jij door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren. Jij hebt een actiegerichte houding en bent goed in staat om bewoners te stimuleren en te adviseren bij dagelijkse activiteiten. Je kunt duidelijk en vriendelijk communiceren met onze bewoners, hun familie en jouw collega's. Jij voert zorgtaken en medische handelingen uit waarvoor je bevoegd bent. Je gaat geen uitdaging uit de weg en staat sterk in je schoenen.

Jij hebt daarbij de belangrijke taak om met jouw oog voor detail veranderingen van de bewoner te herkennen én te melden aan jou collega's om steeds passende zorg te blijven verlenen.
Kortom: een boeiende en afwisselende baan waarbij je persoonlijke en belevingsgerichte zorg kunt bieden aan onze bewoners.

Jouw werkplek
De Heggerank heeft kleinschalige wooneenheden voor zowel somatiek als PG. Het gaat om kleinschalig wonen, want er verblijven maximaal 9 bewoners per wooneenheid. Structuur, duidelijkheid en houvast zijn belangrijk voor onze bewoners. Je werkt samen met een collegiaal en enthousiast team en het optimaliseren van woon- en leefplezier staat bij jullie voorop. Voor de bewoners worden veel activiteiten georganiseerd, seizoensgebonden activiteiten, samen zingen, bingo en jeu de boules. Tevens is er ook een prachtige kapel.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.466,72 tot €3.256,53 conform FWG 35 CAO VVT .
 • Een passend contract voor 2 tot 32 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3) of binnenkort gediplomeerd Verzorgende IG.
 • Jij bent organisatiesensitief, flexibel en geduldig.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met bewoners en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met , of met Tina Boschma, Consulent Werving & Selectie via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)2 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---woonzorgcentrum-heggerank-11207

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.