Weekendhulp Zorg Wijkzorg Tangenborgh 10-04-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Weekendhulp Zorg Wijkzorg Tangenborgh 10-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Vakantie- en weekendhulp zorg wijkzorg Nieuw-Buinen (vanaf € 13,78 bruto per uur)

In de wijk in Nieuw-Buinen en omgeving of in appartementencomplex De Wanne in Nieuw-Buinen

Ik studeer en zoek een (bij)baan

In overleg

10.04.2024

Werk-/denkniveau
Nog in opleiding


Arbeidsovereenkomst
Tijdelijk met kans op verlenging

Volg jij een opleiding in de zorg? En wil jij naast je studie ervaring opdoen en daarmee een prima salaris verdienen? Wil jij bijdragen aan een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen? Kom dan in de weekenden en/of vakanties werken bij Tangenborgh!


Volg jij een zorg-gerelateerde opleiding (verzorgende IG of verpleegkunde) en heb je al stage ervaring? Dan kun je bij ons aan de slag als vakantie- en weekendhulp zorg in de wijkzorg in Nieuw-Buinen en omgeving. Buiten de vakanties gaat het om een contract van ongeveer 4 uur per week. In de vakanties kunnen we een contract aanbieden tussen de 12 en 20 uur per week. De duur van jouw overeenkomst en het aantal uren per week is in overleg. Naast de vakanties kun je ook in de weekenden bij ons aan de slag. Je bent dan voor een langere periode verzekerd van een bijbaan.

In wijkteam Nieuw-Buinen werk je met name ochtenddiensten van minimaal 3 uur. Afhankelijk van je ervaring kun je ook avonddiensten werken. Je gaat alleen op route, dus het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. Wel kun je tijdens je diensten altijd terugvallen op een ervaren collega. De werkzaamheden zijn heel wisselend. Het gaat voornamelijk om het ondersteunen bij ADL-handelingen. Daarnaast is het ook van belang dat je medicatie mag delen. Dit is afhankelijk van hoe ver je bent in de opleiding en na het afronden van een interne opdracht. De meeste routes zijn in Nieuw-Buinen en omstreken (bijv. Buinerveen, 2 e Exloërmond en Buinen). Dus ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dat mooi meegenomen. Heb je geen rijbewijs dan is dat ook geen probleem. We kennen namelijk ook twee routes in appartementencomplex De Wanne in Nieuw-Buinen.

Collega: ''Het wijkteam in Nieuw-Buinen is een leuk team met gezellige collega's. Wij bieden een leuke bijbaan waarin je voornamelijk ondersteund bij ADL''.

Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris op basis van de cao vvt (vanaf €13,78 bruto per uur). Ervaren zorgprofessionals worden je collega's die jou helpen bij je ontwikkeling. Ook kun je gebruik maken van ons Skillslab en krijg je toegang tot de digitale Tangenborgh academie.


We kunnen ons voorstellen dat je naast alle opdrachten van school en stages geen tijd hebt om een motivatiebrief te schrijven. Heb je interesse?

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.


Neem dan contact op met


Kennis maken?

Maak kennis met jouw collega's


Werken bij Tangenborgh
T: /

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNieuw-Buinen, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtangenborgh.nl/vacatures/vakantie--en-weekendhulpen-wijkzorg-nieuw-buinen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.