Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 29-04-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 29-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Wijkverpleegkundige Thuiszorg Musselkanaal

Publicatiedatum: 29-04-2024 Salaris: FWG 50 - max. € 4.370,94 Arbeidsovereenkomst: Onbepaalde tijd Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 11058 locatie: Musselkanaal Sluitingsdatum: 23-05-2024 Uren: 24-32

Ga jij graag zelfstandig aan de slag binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, die je uitdaagt en uitnodigt om een andere invulling te geven aan thuiszorg (zoals bijvoorbeeld VPT)? Denk je graag mee over inzet van zorgtechnologie? Dan is dit dé baan voor jou!

Wijkverpleegkundige in de Thuiszorg Musselkanaal
Als Wijkverpleegkundige kijk jij hoe we al onze cliënten passende zorg kunnen bieden binnen de aangegeven kaders. Jij bent hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Met je professionele en vriendelijke persoonlijkheid ben je in staat het goede gesprek te voeren met de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de intake, de (zorg)planning en de evaluatie van zorg. Je bent helder in de communicatie naar de verschillende instanties en zorgketenpartners, zoals de huisarts, casemanager dementie, 1e lijns-therapeuten en ziekenhuis. Bij veranderingen in de zorgsituatie schakel je ook met hen. Daarnaast haal je op een coachende wijze het beste uit je team, om goede zorg te leveren aan de cliënten. Hierbij ben jij medeverantwoordelijk voor het implementeren van nieuw beleid met je team. Je houdt je onder andere bezig met het coördineren en plannen van zorg en team overstijgende taken zoals deelname aan project- en werkgroepen. Tevens loop je regelmatig cliëntenroutes om zicht te houden op de zorg die geleverd wordt. Je volgt indicaties op en past deze waar nodig aan. De werktijden zijn in principe van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur. Er dient wel de bereidheid te zijn om incidenteel of bij calamiteiten een avond of weekend te werken. De verdeling zorgtaken en administratieve taken zal ongeveer 50/50 zijn, waarbij de functie nog volop in ontwikkeling is. Bij de verdere invulling van de functie wijkverpleegkundige is een actieve bijdrage gewenst.

Kortom: een verantwoordelijke baan waarbij je de vraag en behoefte weet te vertalen naar een zorgarrangement met oog voor welzijn.

Jouw werkplek
Thuiszorg Musselkanaal bestaat uit een mooie mix van 56 leuke collega's van ervaren medewerkers en pas gestarte medewerkers. We hebben onder andere een PG- en Somatiekteam. Binnen de teams heerst een fijne en open sfeer. De teams worden aangestuurd door een 1e Wijkverpleegkundige. Structureel heb je overleg met de collega wijkverpleegkundigen, zorgteamleden en de teammanager thuiszorg. Als je bij ons komt werken kom je in een fijn team waar je op terug kunt vallen. Heb je vragen, dan kun je deze altijd stellen aan één van je collega's.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.256,53 tot €4.370.94 conform FWG 50 CAO VVT.
 • Een contract voor onbepaalde tijd ( 24 tot 32 uur per week ) Deze uren zijn bespreekbaar.
 • Voorkeur voor een vaste vrije dag per week? Of voor één vaste dienst per week? Geen probleem. In onderling overleg regelen we dit.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen. Wij investeren graag in onze medewerkers en zijn benieuwd naar jouw ambities.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma HBO-V (niveau 5 of 6) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister of je hebt de intentie om jouw diploma HBO-V dit jaar te halen.
 • Je hebt werkervaring in de ouderenzorg (in de rol van wijkverpleegkundige is een pre).
 • Je vindt het, net als wij, belangrijk dat de cliënt zo lang mogelijk regie houdt over eigen leven.
 • Je kent de sociale kaart, procedures en werkwijzen.
 • Je bent zeer flexibel en neemt graag het initiatief. Daarnaast ben je creatief en denk je vooral in mogelijkheden.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • En je bent betrokken en benaderbaar, waardoor zowel collega's als cliënten zich op gemak voelen bij jou.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt een auto tot je beschikking.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met , Consulent Werving & Selectie, via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4370 – 4370
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/wijkverpleegkundige-thuiszorg-musselkanaal-11058

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.