Helpende Plus ÉN Verzorgende IG Alphabet Nederland 27-04-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Helpende Plus ÉN Verzorgende IG Alphabet Nederland 27-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Helpende Plus én Verzorgende IG - thuiszorg Ter Apel "

Helpende Plus én Verzorgende IG - thuiszorg Ter Apel


Ben jij de frisse wind met een positieve instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt? Wil jij in dit mooie team voor gedurende een aantal maanden jouw steentje bijdragen?

Helpende Plus én Verzorgende IG in de thuiszorg Ter Apel
Voor ons team van de Thuiszorg in Ter Apel zijn we op zoek naar een aantal Helpende Plus en Verzorgende IG die ons tijdelijk tussen de maanden mei en september kunnen ondersteunen.

Als Helpende Plus of Verzorgende IG bied je zorg aan onze clienten, waarbij kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving voorop staan. Dit doe jij door de individuele zorgplannen zorgvuldig uit te voeren. Het verschilt per cliënt wat nodig is; van dagelijkse verzorging of medicijnen verstrekken tot contact met familie en/of specialisten. Alle cliënten waar je mee te maken krijgt zijn verschillend, waardoor het werken in de thuiszorg iedere dag anders en vernieuwend is. Ook heb je de belangrijke taak om veranderingen van de clienten op te merken en door te geven aan jou collega's, dit omdat wij steeds passende zorg willen blijven verlenen. Het thuiszorgteam in Ter Apel verleend ook zorg in het opvangcentrum voor asielzoekers in Ter Apel. Met een gezonde dosis humor en geduld help je onze cliënten zodat zij zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen redden. In overleg met jou wordt bepaald in welk team je komt. Doordat jij er bent geef jij onze cliënten nog meer leefplezier door bijvoorbeeld een luisterend oor te bieden. Je staat positief in het leven en denkt in kansen. Ook heb je de belangrijke taak om veranderingen van de clienten op te merken en door te geven aan jou collega's, dit omdat wij steeds passende zorg willen blijven verlenen.

Als Helpende Plus begeleid en stimuleer je de zelfredzaamheid van cliënten. Ook voer je werkzaamheden uit op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Je biedt naast ADL zorg ook medische hulp passende bij jouw functie. Je gaat langs bij clienten met licht complexe zorgvragen.

Als Verzorgende IG begeleid en stimuleer je de zelfredzaamheid van cliënten. Naast de complexere ADL zorg voer je ook verpleegtechnische handelingen uit passend bij jouw functie.

Kortom: een veelzijdige en afwisselende baan met veel vrijheid, waar kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving voor cliënten voorop staan.
Jouw werkplek
De Thuiszorg in Ter Apel bestaat uit 7 gemotiveerde teams, namelijk 5 wijkteams en 2 teams Kloosterheerd. Wat kenmerkend is voor de Thuiszorg teams van Ter Apel is dat de teams grotendeels de eigen regie in handen hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld door de teams zelf ingepland. Medewerkers ervaren dit als positief omdat op deze manier iedereen een stem heeft en er met elkaar rekening gehouden wordt. Binnen de teams hangt een sfeer van bereidheid elkaar te helpen/wat te gunnen. Ook organiseren de teams jaarlijks een uitje met elkaar om zo het teamgevoel te behouden.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.339,72 tot €3.256,53 conform FWG 30 of FWG 35* CAO VVT.
 • Een tijdelijk contract, uren zijn bespreekbaar.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

*De functieschaal is afhankelijk van de functie waarin je komt te werken; Helpende Plus of Verzorgende IG

Wat heb je nodig?

 • Een diploma Helpende Plus met keuzedeel/certificaat K0905 of K1296 (vereist).
 • Een diploma Verzorgende IG.
 • Een rijbewijs en een eigen auto (is een pre).
 • Je kunt duidelijk communiceren.
 • Je bent geduldig, eerlijk en flexibel.
 • Je legt op een zorgvuldige en respectvolle manier contact met cliënten en collega's.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.
We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?

Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Truus Schrör, via telefoonnummer of Deborah Pool,Consulent Werving en Selectie via telefoonnummer .
Voordat je in dienst komt, ontvangen we graag een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en één referent van je.
Je kunt solliciteren tot en met 16 mei a.s .

Organisatie: Zorggroep Meander

Locatie: Locatie Ter Apel

Opleidingsniveau: MBO Niveau 3

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2339 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAutomotive
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroep-meander.career.emply.com/apply/helpende-plus-en-verzorgende-ig-thuiszorg-ter-apel/1q6h74/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.