Huisarts Arts en Zorg Groep 30-04-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Huisarts Arts en Zorg Groep 30-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Huisarts

 • Adres

  Ter Apel

 • Werkuren

  16-38 uur per week

 • €7239

  €8517

Best mogelijke zorg aan patiënten die aan jou zijn toevertrouwd. Ongeacht de setting ga jij voor kwaliteit. De organisatorische zaken rondom de praktijkvoering liggen bij de organisatie, zodat jij kan focussen op goede patiëntenzorg samen met jouw collega's. Ontdek waarom je bij ons past.

Huisarts doet bloeddrukmeting bij patiënt

Waar ga ik werken?

Gezondheidszorg Asielzoekers zorgt voor goede zorg voor alle asielzoekers. Op bijna elke opvanglocatie van het COA biedt GZA huisartsenzorg aan asielzoekers.

Gza healthcare

Wat je gaat doen

Bij GZA geloven we in taakdelegatie, waardoor je als huisarts echt alleen bezig bent met midden tot zwaar complexe zorg. Hierdoor heb je een intensieve samenwerking met de doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen op locatie en verzorg je klinische lessen zodat zij nog beter worden in hun bekwaamheden. Het team werkt onder jouw medische eindverantwoordelijkheid. De zorg vindt plaats binnen de reguliere praktijk tijden. Doordat je de collega huisartsen uit jouw regio kent, kun je elkaar laagdrempelig benaderen voor overleg en is bij vakantie/ziekte elkaar vervangen makkelijk te organiseren.

Er is ruim de tijd om aandacht te geven aan de asielzoekers. Daardoor kun jij je focussen op het belangrijkste: goede patiëntenzorg. De reden waarom je huisarts bent.

Waar je gaat werken

Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) heeft op bijna elke opvanglocatie van het COA een gezondheidscentrum. Daar werkt de huisartsenzorg bijna hetzelfde als de reguliere huisartsenzorg in Nederland. Asielzoekers kunnen met hun zorgvraag terecht bij een zorgprofessional zoals een doktersassistent, verpleegkundige, huisarts of praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Bewoners maken hun afspraak tijdens het inloopspreekuur of via een praktijklijn.

Je kunt in jouw regio werken op meerdere kleine locaties waar we zorg geven aan 200 asielzoekers. Of ook op grotere waar 1200 asielzoekers wonen. De in- en uitstroom van asielzoekers bepaalt waar je het hardst nodig bent. Lekker dynamisch dus - bij ons is écht geen dag hetzelfde. En sommige locaties zijn soms maar een paar maanden open. We bepalen samen wat het beste past. Waar je ook gaat werken - je komt altijd terecht in een gezellig, gedreven en multidisciplinair team. Vaste prik op veel locaties: gezamenlijk lunchen en een middagwandeling.

Wie jij bent

 • Een BIG-geregistreerde huisarts met affiniteit met bijzondere doelgroepen.
 • Patiëntgerichtheid in combinatie met een flexibele en doelmatige werkwijze.
 • Zelfstandig en flexibel in werken en gericht op samenwerking met andere zorgprofessionals.
 • Goed in omgaan met taalbarrières.
 • Kwalitatief goede huisartsenzorg in bijzondere omgevingen.

Wat wij je bieden

Wil je als waarnemer werken voor Arts en Zorg Groep? Stuur dan een email naar .

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden als je in loondienst bij ons komt werken:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 7239,26 en € 8516,78 op basis van 5-daagse (1 fte) werkweek. Conform de nawerking van de Cao Gezondheidscentra AHG.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, 20 wettelijke en 10 bovenwettelijke vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. En een uitstekende pensioenregeling waarbij 50% van de premie voor rekening komt van de werknemer en 50% van Arts en Zorg groep en een eindejaarsuitkering van 6%.
 • In eerste instantie teken je een tijdelijk contract voor 16 tot 38 uur per week. We hebben natuurlijk de intentie om langdurig met elkaar samen te werken. Met aandacht voor de werk-privébalans.
 • Een persoonlijk budget voor scholing en andere functie- en beroepsgebonden uitgaven. En de mogelijkheid een kaderopleiding te volgen en/of opleider te worden. Jaarlijks krijg je 40 uur bij- en nascholingsverlof (betaalde scholingsuren). Daarnaast hebben we een leeromgeving waar veel trainingsmogelijkheden zijn.
 • Gezellige events zoals ons jaarlijkse Arts en Zorg-festival. En natuurlijk onze scholingsdag en wintersporttrip.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem je contact op met op .

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt in deze functie!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuisarts
Indicatie salaris (min – max]7239 – 7239
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijartsenzorggroep.nl/vacatures/444-huisarts?tab=0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.