Tandartsassistent PDA Dental 05-06-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Tandartsassistent PDA Dental 05-06-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Tandartsassistent 24 -38 uur

Geschreven door Jeff Hold op 5 juni 2024 .

 • Full Time
 • Part Time
 • 5 uur geleden geplaatst

Aan de slag als allrounder, binnen onze multidisciplinaire tandartspraktijk?

Word jij dé nieuwe allround collega voor Cum Laude in Eindhoven . Wij hebben ruimte voor jou als tandartsassistent in ons team. Deze vacature is beschikbaar voor 3 dagen tot 5 dagen per week. Heel fijn als je ons team komt versterken, de dagen bespreken we in overleg.

Wat ga je doen als tandartsassistent binnen deze tandartspraktijk

Als tandartsassistent ben jij onze drijvende kracht in de behandelkamer. Samen met onze tandartsen vorm jij een onverslaanbaar team, om zo de beste tandheelkundige zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.

Je bent niet alleen de organisator achter de schermen, maar ook het stralende gezicht dat elke patiënt verwelkomt met een glimlach. Of het nu gaat om het maken van röntgenfoto's, het verzorgen van afdrukken of het assisteren bij verdovingen, jij bent de multitasker die alles perfect voorbereidt.

En laten we het belang van hygiëne niet vergeten. Jij bent de bewaker van steriliteit en onderhoud, ervoor zorgend dat al onze instrumenten en apparatuur voldoen aan de hoogste normen, om zo de veiligheid van onze patiënten te waarborgen.

Onze praktijk is gevestigd aan een van de drukke doorgaanswegen richting centrum Eindhoven op Floralaan West 316, waar gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar is. Voor wie met het openbaar vervoer komt, ligt het station op 15 minuten afstand lopen vanaf de praktijk.
Met maar liefst 8 behandelkamers bieden wij een uitgebreide service aan onze patiënten. Wij zijn een multidisciplinaire praktijk en hebben diverse differentiaties zoals: orthodontie, implantologie, kaakchirurgie, endodontologie, gnatologie, prothetiek, invisalign, kroon & brugwerk en restauratieve en esthetische tandheelkunde.
Momenteel bestaat ons team uit 4 ervaren tandartsen, ondersteund door 3 mondhygiënisten een enthousiast team van (paro)preventie en tandartsassistenten. De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door onze praktijkmanager, deze wordt ondersteund door diverse balieassistenten. Ons team vormt een hechte groep waarin de samenwerking al geruime tijd soepel verloopt en waar de sfeer open is. Onze werktijden zijn van 08.00 tot 17.00 uur, alleen de vrijdag stoppen we om 13:00 uur.
Binnen de praktijk heb je onder andere de beschikking over een OPT apparaat, RSP, 3d mondscanner, microscoop en een airflow.
Onze tandartspraktijk is onderdeel van Prime Dental Allianc

Wat bieden wij jou

 • Een mooi passend salaris, op basis van jouw werkervaring
 • Leuke gezellige collega's, jouw werkdag is voorbij voordat je het weet
 • Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, pensioenregeling, Lease-a-Bike, een collectieve zorgverzekering en gezellige teamuitjes zijn voor ons vanzelfsprekend.
 • Opties om je te blijven ontwikkelen via de PDA Academy
 • Iedere dag fluitend, met een glimlach naar je werk gaan, is ons belangrijkste doel!

Jouw tandheelkundig talent

 • Je volgt de opleiding tot tandartsassistent of hebt ruime ervaring als tandartsassistent;
 • Buiten assisteren aan de stoel, kan je zelfstandig tandsteen verwijderen, verdoven, prepareren, begroten, afdrukken en nog meer;
 • Je bent in het bezit van een titerbepaling (hepatitis B);
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal;
 • Je kan goed samenwerken en bent energiek en gemotiveerd;
 • Je bent representatief, patiëntgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Onze alliantie bestaat uit meer dan 60 prachtige tandarts- en orthodontiepraktijken, waarin ruim 1100 mondzorgprofessionals werkzaam zijn. Elke praktijk heeft zijn eigen unieke identiteit en cultuur, maar samen vormen we PDA!
Bij PDA profiteer je van de nieuwste technologieën, geavanceerde apparatuur, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Tegelijkertijd heerst er een warme en persoonlijke sfeer binnen de praktijk bij jou in de buurt.

Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen, zodat wij elkaar kunnen leren kennen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTandartsassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSellingen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijpda.nl/vacature/tandartsassistent-24-38-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.