Orthodontie Assistent PDA Dental 05-06-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Orthodontie Assistent PDA Dental 05-06-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Orthodontie Assistent 8-24 uur

Geschreven door op 5 juni 2024 .

 • Part Time
 • 4 uur geleden geplaatst

Jij werkt aan de glimlach van anderen, wij aan die van jou!

Word jij dé nieuwe collega Orthodontie assistent voor onze praktijk Cum Laude in Eindhoven . We hebben een vacature beschikbaar voor jou op de donderdagen overige dagen bespreken we graag met jou in overleg.

Jouw rol als orthodontie assistent in onze praktijk

Als orthodontie assistent ben je de onmisbare rechterhand van de orthodontist, dat maakt jouw rol zó uitdagend!

Je bent intensief betrokken bij elke fase van de behandeling, vanaf de initiële voorbereiding tot aan de uiteindelijke afronding. Of het nu gaat om het vervaardigen van een orthodontische afdruk of mondscan, het plaatsen van aligners of vaste apparatuur, jij speelt een essentiële rol!

Bovendien lever je een waardevolle bijdrage door het verstrekken van mondhygiëne-instructies, het uitvoeren van grondige controles en het deskundig verwijderen van apparatuur wanneer nodig.

Onze praktijk is gevestigd aan een van de drukke doorgaanswegen richting centrum Eindhoven op Floralaan West 316, waar gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar is. Voor wie met het openbaar vervoer komt, ligt het station op 15 minuten afstand lopen vanaf de praktijk.
Met maar liefst 8 behandelkamers bieden wij een uitgebreide service aan onze patiënten. Wij zijn een multidisciplinaire praktijk en hebben diverse differentiaties zoals: orthodontie, implantologie, kaakchirurgie, endodontologie, gnatologie, prothetiek, invisalign, kroon & brugwerk en restauratieve en esthetische tandheelkunde.
Momenteel bestaat ons team uit 4 ervaren tandartsen, ondersteund door 3 mondhygiënisten een enthousiast team van (paro)preventie en tandartsassistenten. De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door onze praktijkmanager, deze wordt ondersteund door diverse balieassistenten. Ons team vormt een hechte groep waarin de samenwerking al geruime tijd soepel verloopt en waar de sfeer open is. Onze werktijden zijn van 08.00 tot 17.00 uur, alleen de vrijdag stoppen we om 13:00 uur.
Binnen de praktijk heb je onder andere de beschikking over een OPT apparaat, RSP, 3d mondscanner, microscoop en een airflow.
Onze tandartspraktijk is onderdeel van Prime Dental Allianc

Wat bieden wij jou

 • Een passend salaris, op basis van jouw werkervaring.
 • Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, pensioenregeling, Lease-a-Bike, een collectieve zorgverzekering en gezellige teamuitjes zijn voor ons vanzelfsprekend.
 • Opties om je continu te blijven ontwikkelen via de PDA Academy
 • Alle tools vanuit PDA om met een glimlach naar je werk gaan

Jouw tandheelkundig talent

 • Je hebt opleiding tot tandartsassistent afgerond en hebt werkervaring als ortho assistent.
 • Je hebt affiniteit met orthodontie en vind de doelgroep interessant.
 • Je bent in het bezit van een titerbepaling (hepatitis B)
 • Het hebben van ervaring met het programma [Ortwin/ ByteGear] is een pluspunt.
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal.
 • Je bent representatief, patiëntgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Over Prime Dental Alliance

Onze alliantie bestaat uit meer dan 60 prachtige tandarts- en orthodontiepraktijken, waarin ruim 1100 mondzorgprofessionals werkzaam zijn. Elke praktijk heeft zijn eigen unieke identiteit en cultuur, maar samen vormen we PDA!

Bij PDA profiteer je van de nieuwste technologieën, geavanceerde apparatuur, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Tegelijkertijd heerst er een warme en persoonlijke sfeer binnen de praktijk bij jou in de buurt.

Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen, zodat wij elkaar kunnen leren kennen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthodontie Assistente
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSellingen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijpda.nl/vacature/orthodontie-assistent-8-24-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.