KAM Manager Alraf 22-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. KAM Manager Alraf 22-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Alraf Aluminium Ramenfabriek B.V. | Alraf Plaatbewerking B.V.

Sociale media

 • +31 (0)599 - 581791Alraf Aluminium Ramenfabriek B.V. | Alraf Plaatbewerking B.V.Alraf Aluminium Ramenfabriek B.V. | Alraf Plaatbewerking B.V.

KAM manager (16 tot 24 uur per week)

Initiatief tonen, zelfstandig maar ook in teamverband werken en doorzettingsvermogen. Dat zijn drie competenties die jou als KAM manager op het lijf geschreven staan. Bij Alraf Aluminium Ramenfabriek zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te komen versterken. Als een prominente speler in de productie van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels, zijn we er trots op bij te dragen aan diverse maatwerkprojecten. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?


Als jij je dag het liefst begint met een gezellig praatje en een goede kop koffie met je collega's, dan hebben wij de perfecte plek voor jou! Bij Alraf Aluminium Ramenfabriek geloven we in een positieve werkomgeving en de kracht van samenwerken.

In de rol van KAM manager ben jij de drijvende kracht achter het beheren, optimaliseren en vernieuwen van ons managementsysteem voor certificeringen en processen. In nauwe samenwerking met onze externe adviseur van AMK Inventis zorg je ervoor dat ons bedrijf voldoet aan de hoogste normen.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het ontwikkelen, implementeren en handhaven van ons kwaliteits-, Arbo- en milieubeleid. Je bent de motor achter de effectieve uitvoering van beleid en plannen op het gebied van KAM. Je staat klaar om preventieve maatregelen te treffen om ongevallen en milieu-incidenten te voorkomen.

Als KAM expert adviseer en informeer jij medewerkers hierover om het bewustzijn en de betrokkenheid te bevorderen. Ook onderhoud je het contact met relevante externe instanties en certificeringsorganisaties.

Daarnaast draai jij je hand niet om voor bijkomende werkzaamheden. Je bent voorzitter van toolbox meetings aan de medewerkers, je levert een bijdrage aan het opstellen van directiebeoordelingen en jij initieert en notuleert interne afdelingsvergaderingen.

Wie ben jij?

Om ons team te versterken zoeken wij iemand met analytisch- en probleemoplossend vermogen die initiatief toont, goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken en doorzettingsvermogen heeft. Jij streeft altijd naar kwaliteit en veilig werken. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent zodat je anderen kunt meenemen, motiveren en overtuigen.

Als KAM Manager heb je verder:

 • Een afgeronde MBO- en/of HBO- opleiding in een relevante richting, zoals bijv. Kwaliteitsmanagement, Veiligheidskunde, Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde;
 • 5 jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen een industriële of productieomgeving;
 • Affiniteit met techniek en (gevel)bouw;
 • Kennis van kwaliteitsnormen (ISO 9001, VCA, KOMO, CE), veiligheidsnormen en milieunormen;
 • Ervaring met het uitvoeren van interne en externe audits en het beheren van certificeringstrajecten.KAM manager (16 tot 24 uur per week)

Wat bieden we jou?


Een uitdagende functie in een goede werksfeer met leuke collega's en een prettige werkomgeving. Jij wordt als KAM manager onderdeel van onze goed geoliede machine en helpt ons om deze samen nog efficiënter te laten lopen en om binnen onze organisatie nog meer draagvlak voor kwaliteit en veiligheid te creëren. Jij krijgt volop kansen en uitdagingen om jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Je zult je bij ons dan ook niet gaan vervelen. Wat je verder van ons kan verwachten?

 • Een parttime baan voor circa 16 tot 24 uur per week. Dit kan bij ons in loondienst, maar ook als zelfstandige;
 • Een salaris dat is afgestemd op jouw niveau en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Alle ruimte en vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren en om je talenten verder te ontwikkelen.KAM manager (16 tot 24 uur per week)

Waar ga je werken?

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen. Wij zijn in het bezit van de volgende certificeringen: ISO 9001, VCA, SCL trede 2, VMRG Keurmerk Aluminium en Stalen gevelelementen, VMRG AluEco, KOMO BRL2701, EN 14351-1 en EN 16034.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Ben jij de KAM manager die wij zoeken?


Voor eventuele vragen kun jij telefonisch contact opnemen met op . Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Aluminium Ramenfabriek Alraf B.V.
Nomdenweg 3
9561 AM Ter Apel
Tel: +31 (0)599 - 581791
Mail:


Alraf Plaatbewerking B.V.
Nomdenweg 3
9561 AM Ter Apel
Tel: +31 (0)599 - 588080
Mail:


Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKam Coördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alraf.com/kam-manager-16-tot-24-uur-per-week

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.