Financieel Administratief Medewerker Olympia 05-04-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Financieel Administratief Medewerker Olympia 05-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf is actief in de ventilatietechniek en is gespecialiseerd in het aanleveren, onderhouden en verbeteren van oplossingen ter verbetering van de luchtkwaliteit in woningen, bedrijfspanden en gebouwen. De werkcultuur is er het best te omschrijven als nuchter.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Klazienaveen, Ter Apel en Stadskanaal van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het verwerken van bankmutaties in het ERP-pakket (Syntess) om een nauwkeurige boekhouding te garanderen. Je zult ook inkoopfacturen inboeken en controleren om ervoor te zorgen dat alle financiële transacties correct worden geregistreerd. Daarnaast zal je actief klanten benaderen om toelichting te vragen op de status van betalingen van uitgaande facturen van de regiebonnen. Het opstellen en controleren van deze facturen behoort ook tot je taken, waarbij precisie en aandacht voor detail van groot belang zijn. Verder beheer je de communicatie met klanten en leveranciers via e-mail en telefoon, waarbij je snelheid en efficiëntie inzet om een goede communicatie te waarborgen. Ook neem je telefoongesprekken aan en geef je toelichting op de status van facturen aan klanten. Tot slot voer je diverse andere administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van de financiële afdeling.

Functie-eisen

Je beschikt over een proactieve en flexibele werkhouding en weet het overzicht te bewaren. 

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde MBO opleiding 
  • Minimaal 2 jaar boekhoudkundige ervaring
  • Kennis van Syntess is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
Arbeidsvoorwaarden
  • Bij aanvang een salaris tussen de €2500 en €3000 bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen
  • Een uitdagende baan die zowel voor 32 uur als 40 uur in de week uitgevoerd kan worden. 
  • Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling ( STIPP-Basis)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancieel Administratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenslynn.kramer@werk.olympia.nl , Lynn Kramer onbekend
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/8l2Hjz821KWtT81auTaM

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.