Commissielid Fokkerij & Gezondheid Nederlandse Club voor Dalmatische Honden 27-05-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Commissielid Fokkerij & Gezondheid Nederlandse Club voor Dalmatische Honden 27-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Commissielid fokkerij & gezondheid


Kom jij de gezondheidscommissie van de NCDH versterken?

Om de gezondheidscommissie van onze rasvereniging, de Nederlandse Club van Dalmatische Honden, draaiende te kunnen houden zijn wij per direct op zoek naar meerdere commissieleden én een bestuurslid fokkerij & gezondheid . In dit artikel vertellen we je meer over de functie- en taakomschrijvingen m.b.t. deze vacatures.

Welke rol speelt de commissie fokkerij & gezondheid?

Met name de commissie fokkerij & gezondheid is van groot belang voor onze vereniging. Zowel de bevordering van de gezondheid en het welzijn van ons ras als ook de voorkoming en bestrijding van erfelijke gebreken, zijn één van de belangrijkste aspecten die onze vereniging ten doel heeft. Om dit doel na te streven zijn vrijwilligers nodig die zich hier voor in willen zetten. Enige kennis van zaken is voor een commissie als deze wel gewenst, maar vergeet hierbij niet dat een groot deel van deze kennis gaandeweg vergaard kan worden. Door veel ervaring op te doen en de juiste instelling en passie voor ons ras te hebben, is dit zeker mogelijk.

Wanneer jij de commissie fokkerij & gezondheid wil komen versterken zul je wat van je vrije tijd in moeten willen leveren voor de toekomst van ons zo geliefde ras. Ben jij hiertoe bereid en wil jij graag aan de slag om samen met andere leden ons ras gezond(er) te houden? Dan is onderstaande vacature wellicht wat voor jou!

De focus binnen deze commissie ligt op de gezondheid van ons ras. De taken die binnen de gezondheidscommissie aan bod komen zijn over het algemeen goed onder te verdelen in:

  • Projecten (zoals de gezondheidsenquête),
  • Gezondheidsonderzoeken (die daaruit voortkomen) en,
  • Informatieverstrekking en kennisoverdracht naar de leden van de N.C.D.H.

Om de taken uit te voeren is overleg met je mede-commissieleden nodig. Dankzij de huidige technieken kan er digitaal vergaderd worden wat reiskosten en (reis-)tijd bespaart. Tevens biedt het de mogelijkheid sneller en efficiënter met elkaar te werken. Dit maakt het plaatsnemen in een commissie beter te combineren met alle vaak al tijdrovende bezigheden in je privéleven. Alsnog blijft het fijn om elkaar af en toe in een traditionele setting te ontmoeten om op die manier een betere verbinding met je mede-commissieleden te krijgen.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb je hier vragen over of wil je hier graag eens verder over in gesprek? Dan komen wij graag met jou in contact om samen te kijken naar wat jij voor de vereniging zou kunnen betekenen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieSellingen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ncdh.nl/vereniging/meer-informatie/vacatures/commissielid-gezondheid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.