CNC Verspaner Witec Fijnmechanische Techniek 14-04-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. CNC Verspaner Witec Fijnmechanische Techniek 14-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

CNC Verspaner

Wij zoeken versterking! Per direct zoeken wij een (senior) verspaner die met behulp van de nieuwste apparatuur en in een high-tech omgeving complexe en nauwkeurige producten kan frezen.

Wie zijn wij?

Witec ontwikkelt, produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden. Hierbij fabriceert Witec op de uiterst nauwkeurige en ultra reine onderdelen dankzij efficiënte processen en hightech equipment.

Wat ga je doen als (senior) verspaner?

Als (senior) verspaner zorg jij dat zowel bestaande als nieuwe producten geproduceerd kunnen worden aan de machine. Je bent verantwoordelijk voor de procescontrole en ziet toe op naleving van de werkinstructies aan de machine. Je werkt met verschillende soorten materialen van verschillende groottes en vindt het leuk om aan producten te werken met een hoge mate van reinheid en nauwkeurigheid.

Wat heb je nodig om deze functie te kunnen vervullen?

Naast een flinke dosis enthousiasme zijn wij op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken, oog heeft voor detail en oplossingsgericht is ingesteld. Bovendien heb je:

 • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting verspaning of aantoonbare ervaring op niveau 4;
 • Ervaring als verspaner op CNC freesmachines;
 • Kennis van materialen en gereedschappen;
 • Ervaring met het opspannen en bewerken van complexe producten.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal en snel groeiend bedrijf.
 • Een informele sfeer waarin hard wordt gewerkt aan het creëren en verkopen van hightech producten en oplossingen voor een veeleisende markt.
 • Gezondheid voorop! Bij Witec kan je als medewerker gebruik maken van onder andere onze in-house fysio.
 • Ook gezelligheid kan niet ontbreken, daarom organiseren wij jaarlijks een zomer BBQ en andere leuke activiteiten voor het personeel.
 • Nog niet uitgeleerd? Geen probleem! Witec beschikt over een Education Center waarbij wij graag meedenken met jouw ontwikkel behoefte.

Geïnteresseerd?
Graag komen wij met jou in contact en ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Deze mag je mailen naar . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jessie Alberts-Nitters, HR manager .

Openstaande vacatures

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Verspaner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieTer Apel, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://motion.witec.nl/jobs/cnc-verspaner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.