Werkvoorbereider SealteQ 30-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Werkvoorbereider SealteQ 30-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Werkvoorbereider SealteQ Noord - SealteQ

 • Contact
  • SealteQ Noord | Stadskanaal

Werkvoorbereider SealteQ Noord

Voor SealteQ Noord in Stadskanaal zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Ben jij een geboren planner en doener met een scherp oog voor detail? Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar je de spil bent van het team? Dan is dit wellicht de perfecte baan voor jou!

Solliciteren op functie

Je taken

Als werkvoorbereider bij SealteQ heb je diverse verantwoordelijkheden. Tot je kerntaken behoren onder andere het opstellen van calculaties, het opstellen van projectmappen/werkplannen, het bestellen van project-gerelateerd materiaal en materieel, inzetten van onderaannemers en het ontwikkelen van project-specifieke keuringsplannen, waarbij je samenwerkt met de kwaliteitsfunctionaris.

Naast deze kerntaken, dien je projectleiders te instrueren met betrekking tot productinformatie, nacalculaties op te stellen voor de projectleider, en te controleren of interne werkplannen voldoen aan interne voorschriften.

Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met leveranciers en voert overleg met projectleiders. Bij kleine projecten werk je direct samen met uitvoerders.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider en/of het hoofd bedrijfsbureau.

Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze positie dien je te beschikken over:

 • Minimaal MBO-niveau 4; bij voorkeur in een technische richting;
 • Een geldig VCA-certificaat;
 • Rijbewijs B;
 • Kennis van kwaliteit, arbo en milieu met betrekking tot de werkzaamheden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met calculatieprogramma IBIS TRAD is een pré;
 • Een gestructureerde werkstijl;
 • Stressbestendigheid;
 • Een resultaatgerichte instelling.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie. Daarbij hoort uiteraard een marktconform salaris. Daarnaast hebben we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld met onder andere een mobiele telefoon, laptop en 32 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. De pensioenbijdrage wordt volledig door ons betaald.

Binnen SealteQ is volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en kom je terecht in een hecht team waar samen het sleutelwoord is; wij helpen elkaar!

Reageren

We ontvangen graag jouw CV en een korte motivatiebrief op o.v.v. vacature werkvoorbereider. Voor meer informatie mag je contact opnemen met , , of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/werkvoorbereider-sealteq-noord/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.