Zij-instromer bouwsector (Regio Oude Pekela) Werfum 09-04-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Zij-instromer bouwsector (Regio Oude Pekela) Werfum 09-04-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Zij-instromer bouwsector (Regio Oude Pekela)

Heb je twee rechterhanden, wil je graag leren en hou je van werken in de buitenlucht? En zoek je een afwisselende baan in de bouw, waar ervaring geen vereiste is? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Je gaat aan de slag als assistent betonreparateur. Je bent verantwoordelijk voor het assisteren van ervaren betonreparateurs bij verschillende coole projecten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse betonconstructies weer jarenlang veilig gebruikt kunnen worden. Jij bent straks de bouwheld waar onze samenleving op vertrouwt! Ervaring in de bouw is niet nodig. Je gaat alles leren in een inwerktraject van twintig dagen. Daarnaast staan jouw collega’s altijd voor je klaar!

Jouw werk is enorm afwisselend. Elke klus is weer een nieuwe uitdaging! En dat allemaal bij jou in de regio, dus je bent ook nog eens mooi op tijd thuis. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je repareert woningen met aardbevingsschade in de provincie Groningen.
 • Je voert reparatiewerkzaamheden uit aan een galerij van een flat.
 • Je herstelt een scheur in de vloer van een parkeergarage door middel van injectiewerk.

Jouw werkgever

Je werkt bij een bedrijf met een prettige werkomgeving, leuke collega’s, veel afwisseling en mooie opdrachten. Ook in de winter zijn er genoeg opdrachten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast biedt jouw werkgever uitzicht op een volledig betaald scholingstraject, waarna jij jezelf gediplomeerd betonreparateur mag noemen!

Wij bieden

 • Je krijgt een goed (start)salaris tussen de €2.870,- en €3.150,- bruto per maand.
 • Werkkleding van goede kwaliteit, een uitgebreid pakket met persoonlijke beschermingsmiddelen en zodra je zelfstandig aan de slag kunt gaan krijg je een volledig uitgeruste bedrijfsbus!
 • Een mooie baan in de bouw, met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao. Je krijgt een uitstekend Bpf bouwpensioen vanaf dag één, 45 vrije dagen in het jaar en vakantiegeld.
 • Een goede baan in de bouw met leuke collega’s!

Wij vragen

 • Je wil graag in de bouw aan de slag en je bent niet vies van hard werken (binnen of buiten).
 • Je bent een handige harry en een doorzetter.
 • Je kunt met eigen vervoer op de standplaats komen.

Interesse in deze baan?

Wil je graag in de bouw aan de slag, maar heb je geen ervaring? Dan is dit is je kans! Neem contact op met Faith als je meer informatie wil.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Faith de Weerd van Werfum bouw & techniek op 0645995488 of 0887775500.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestekschrijver Bouw
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3150
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensfaith.deweerd@werfum.nl , 645995488 https://werfum.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werfum.nl/vacatures/zij-instromer-bouwsector-regio-oude-pekela-fdwwf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.