Zelfstandige Ondernemers -franchisenemers-die S&B Franchiseconsultancy 12-06-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Zelfstandige Ondernemers -franchisenemers-die S&B Franchiseconsultancy 12-06-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Wij zoeken…

MoreProfit heeft als organisatie een groeiambitie. Wij willen onze slagkracht en continuïteit bij opdrachtgevers vergroten. Daarom zoeken wij zelfstandige ondernemers -franchisenemers-die willen ondernemen met het voordeel van een collectief. Bent u een commerciële professional met ondernemersbloed en ruime verkoop- en managementervaring? Een krachtige persoonlijkheid die de ambitie heeft om zelfstandig ondernemer -franchisenemer- te worden. Als MoreProfit franchiseorganisatie helpen wij u graag op weg naar succesvol trainer, coach en ondernemerschap!

Wij bieden…

De organisatie van MoreProfit heeft gekozen voor een decentrale structuur in de vorm van franchise. Een belangrijke motivatie daarvoor is, dat het succes van MoreProfit wordt bepaald door de franchisenemer zelf. Hij of zij is meestal woonachtig in het werkgebied en daardoor goed bekend in zijn werkomgeving. Omdat gebruik wordt gemaakt van bestaande contacten en kennis van de omgevingsfactoren, is de opzet van een eigen bedrijf gemakkelijker en is het bedrijf mogelijk sneller succesvol. Het werkgebied voor MoreProfit franchisenemers is echter landelijk en er hoeft dus niet perse gefocust te worden op de eigen woonomgeving. Vanzelfsprekend kan lokale focus een voordeel zijn in reistijden en bekendheid.

DE VOORDELEN VAN FRANCHISING:

Ondersteuning door MoreProfit op de volgende gebieden:

  • Trainingen

  • Adviezen over acquisitie

  • Salesproces en klantencontact

  • Advies en sturing op automatisering en administratie

  • Reclame en promotie

  • Kennis en ervaringsuitwisseling

  • Onderzoek en ontwikkeling

Contact

Name: Jos Sanders
Phone:
Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOndernemer Arbeidsbemiddeling
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.franchiseconsultancy.nl/more-profit/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.