Stage Westen Mode 09-05-2024

  1. Vacatures Westerwolde
  2. Stage Westen Mode 09-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Stage bij Westen Mode

Welkom bij Westen Mode, waar we jou de unieke kans bieden om je talenten te ontwikkelen en je carrière een vliegende start te geven! Ontdek de verrassende wereld van mode en retail door stage te lopen bij Westen Mode op bijvoorbeeld een van onze afdelingen marketing, verkoop, administratie of logistiek.

Of je nu gepassioneerd bent over het bedenken van creatieve marketingcampagnes, het omarmen van de laatste modetrends in de verkoop, het nauwkeurig beheren van administratieve processen, of het organiseren van naadloze logistieke werkzaamheden - bij Westen Mode vinden we de perfecte plek voor jou om te groeien.

Ontdek hoe jouw stage bij Westen Mode een waardevolle, leerzame en leuke ervaring kan zijn, waar je niet alleen bijdraagt aan ons succes, maar ook je eigen expertise kunt uitbereiden!

Duik in de modewereld met een stage op de verkoopafdeling van Westen Mode, waar we niet alleen de dames- maar ook de herenafdeling voor jou hebben klaar staan! Of je nu helemaal weg bent van de nieuwste damesstijlen of juist gaat voor die opvallende herentrends, bij ons krijg je de kans om jouw fashion kennis tot leven te brengen.

Als stagiair op de verkoopafdeling ben jij het gezicht van de winkel, help je klanten met het vinden van hun 'feel good look' en duik je volop in de laatste trends. Hier draait alles om energie, inspiratie en groei. Ontdek je talent, bouw aan je skills in de retail, en word een onmisbaar deel van ons team dat fashion én klantenservice hoog in het vaandel heeft. Bij Westen Mode maakt het niet uit of je in dames- of herenkleding duikt, we willen dat jouw stage een te gekke en leerzame ervaring wordt!

Ben jij een echte teamplayer, heb jij een vlotte babbel, wil jij alles leren over mode en razend enthousiast? Neem contact met ons op!

Stap in de wereld van visuele verhalen en ontdek de impact van jouw creativiteit. Als stagiair op onze marketingafdeling krijg je de kans om mee te werken aan spraakmakende campagnes, de online aanwezigheid te optimaliseren en trends te zetten die de fashionwereld veroveren.

Op de afdeling vormgeving ben je de sleutel tot het creëren van visuele meesterwerken. Ontwikkel je ontwerpvaardigheden, werk samen met ons team en breng de essentie van Westen Mode tot leven in onze grafische uitingen. Fotografie-stagiairs worden de beeldenvangers van Westen Mode. Leg de nieuwste collecties vast, werk samen met modellen en ontwikkel je skills in onze fotostudio.

Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van strategieën, het ontwerpen van opvallende visuals, of het vastleggen van het perfecte shot, Westen Mode biedt een stage-ervaring die niet alleen jouw creatieve blik verrast, maar ook bijdraagt aan de onderscheidende stijl van ons bedrijf. Ontdek de kracht van jouw ideeën en maak deel uit van ons team.

Wil jij alles leren op het gebied van marketing, vormgeving en fotografie? En heb jij een creatief en commercieel oog? Neem contact met ons op!

Op de webshopafdeling ben je de architect van onze online etalage. Leer hoe je items aantrekkelijk presenteert, voeg nieuwe producten toe en ontdek de geheimen van een succesvolle online verkoopstrategie. Je wordt ook een administratieve ninja, waarbij je de achterliggende processen beheert die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, denk aan onze klantenservice.

In de logistiek ben jij de schakel tussen ons magazijn en de wereld. Van het uitpakken van orders tot het coördineren van verzendingen, je wordt een cruciaal onderdeel van ons team dat ervoor zorgt dat onze klanten de nieuwe items zo snel mogelijk kunnen shoppen.

En vergeet de administratie niet! Als stagiair op deze afdeling help je bij het stroomlijnen van processen, het bijhouden van voorraden en het verwerken van bestellingen. Je draagt bij aan een gestroomlijnde operationele machine die Westen Mode draaiende houdt.

Kortom, bij Westen Mode ontwikkel je niet alleen vaardigheden in e-commerce, logistiek en administratie, maar draag je ook bij aan het vormgeven van de toekomst van retail.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons team en je stempel te drukken op de online fashionwereld? De deur staat voor je open!

westen mode

westen mode

  • A-weg 29
  • 9581 AL Musselkanaal
  • Telefoon winkel:
  • Telefoon webshop:
  • E-mail winkel:
  • E-mail webshop:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkoopmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.westenmode.nl/wie-is-westen-mode/stage-bij-westen-mode

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.