Relatiebeheerder MKB Voulon Accountants en Belastingadviseurs 02-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Relatiebeheerder MKB Voulon Accountants en Belastingadviseurs 02-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Kom jij het team van Voulon Accountants en Belastingadviseurs in Stadskanaal versterken? Lees snel meer over wie wij zijn en wie wij zoeken!

Bedrijfsprofiel

Voulon Accountants en is een deskundig accountantskantoor, gevestigd in Stadskanaal. Al onze teamleden zijn van dezelfde waarde en samen hebben we één gemeenschappelijk doel; met kennis van zaken onze klanten uitstekend helpen om hun financiën goed op orde te hebben en te houden.

Functieomschrijving: Relatiebeheerder MKB

Voulon Accountants en Belastingadviseurs zoekt een ervaren Relatiebeheerder MKB. Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het ontzorgen van onze cliënten. Dan ben jij degene die wij zoeken en kun jij onze klanten én het collegiale Voulon-team perfect helpen.

Profiel

 • 24 - 40 uur per week.
 • Hbo werk- en denkniveau op het gebied van accountancy.
 • Je bent in het bezit van relevante vakdiploma's.
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met automatisering; Wij werken met name met Exact (Exact Online/Boekhoudgemak), Audition, Snelstart en Fiscaal Gemak.

Competenties

 • Communicatief vaardig
 • Secuur
 • Teamspeler
 • Proactief

Arbeidsvoorwaarden
Als Relatiebeheerder kom je te werken bij een informele organisatie en kun je rekenen op een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op 30 dagen vakantie en een premievrij pensioen.


Sollicitatieprocedure
Als deze vacature jou aanspreekt en je voldoet aan de functie-eisen, komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een complete CV, aan ons mailen: . Graag als onderwerp de functieomschrijving vermelden.

Voulon Accountants en is een klantgerichte partner op het gebied van accountancy en financieel advies. Al jarenlang adviseren de medewerkers van Voulon Accountants en het midden- en kleinbedrijf van Noord Nederland.

Voulon Accountants en
Postbus 83
9500AB Stadskanaal

Lilienthalplein 2
9501 XP Stadskanaal

Tel:
Fax:
Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.voulonaccountants.nl/nieuws/344-vacature-relatiebeheerder-mkb.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.