Ontheffing voor het het verbod van opzettelijk verstoren en wegnemen van verblijfplaatsen van de huismus, gierzwaluw, gewone dwergvleermuis, ruige dwergvleermuis en laatvlieger, vanwege renovatie aan woningen, te Nieuw-Scheemda, Ter Apel, Oude Pekela, Sellingen, Wildervank, Scheemda, Vriescheloo, Losdorp, Finsterwolde, Nieuwe Pekela, Veelerveen, Barnflair, Ter Apelkanaal, Vlagtwedde, Delfzijl, Bellingwolde, Blijham, Spijk en Heiligerlee

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Groningen. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Westerwolde
  2. prb-2021-10336
  • Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/prb/2021

 

Omschrijving:

Op grond van de Wet natuurbescherming is aan Acantus ontheffing verleend voor het verbod van opzettelijk verstoren en wegnemen van verblijfplaatsen van de huismus, gierzwaluw, gewone dwergvleermuis, ruige dwergvleermuis en laatvlieger, vanwege renovatie aan woningen, te Nieuw-Scheemda, Ter Apel, Oude Pekela, Sellingen, Wildervank, Scheemda, Vriescheloo, Losdorp, Finsterwolde, Nieuwe Pekela, Veelerveen, Barnflair, Ter Apelkanaal, Vlagtwedde, Delfzijl, Bellingwolde, Blijham, Spijk en Heiligerlee. Het besluit is opvraagbaar bij de provincie Groningen, afdeling Landelijk Gebied en Water via het emailadres: Natuurbeschermingswet@provinciegroningen.nl of via het telefoonnummer: 050 - 316 4543 onder vermelding van K29703. Als u het niet eens bent met dit besluit bestaat de mogelijkheid om binnen zes weken na verzenddatum van dit besluit een bezwaarschrift in te dienen. Meer informatie daarover vindt u op de website van de provincie Groningen (www.provinciegroningen.nl/bezwaarmaken). Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. U kunt daarvoor een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Een voorlopige voorziening is een zelfstandige procedure. Meer informatie over het vragen van een voorlopige voorziening vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen