Helpende Zorggroep Meander 29-05-2024

 1. Vacatures Westerwolde
 2. Helpende Zorggroep Meander 29-05-2024

Werken in Westerwolde

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Helpende (Plus) - Parkheem en Parkstee

Publicatiedatum: 28-05-2024 Salaris: Niet bekend Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 2 Vacaturenummer: 11190 locatie: Stadskanaal Sluitingsdatum: 19-06-2024 Uren: 12-18

Helpende (Plus) - Parkheem en Parkstee
Ben jij de frisse wind met een positieve en flexibele instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven? Dan is dit de baan voor jou!
Helpende (Plus) - in Woonzorgcentrum Parkheem en Parkstee
Binnen Parkheem en Parkstee zijn wij op zoek naar Helpende en Helpende Plus medewerkers die ingezet willen worden op PG of somatiek. Parkheem is bij ons de PG afdeling en Parkstee de somatiek afdeling. Als Helpende en Helpende Plus ga je langs bij bewoners met licht complexe zorgvragen. De kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving staan hierbij voorop. Alle bewoners waar je mee te maken krijgt zijn verschillend, waardoor het werken binnen deze locatie iedere dag anders en vernieuwend is. Je biedt een luisterend oor of zorgt op een andere manier voor nog meer leefplezier bij onze bewoners. Je begeleidt, stimuleert, assisteert bij en voert werkzaamheden uit op het gebied van (ADL) zorg, wonen en welzijn. Naast ADL zorg bied je als Helpende Plus ook medische hulp zoals wondverzorging en hulp bij een katheter. In beide functies heb je de belangrijke taak om veranderingen van de bewoners op te merken en door te geven aan jou collega's, dit omdat wij steeds passende zorg willen blijven verlenen.

Kortom: een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij de zorg, het wonen en welzijn van onze bewoners voorop staat.

Jouw werkplek 'We doen het samen!'' Dat is het motto in Parkheem. Het is bovendien een locatie waar gezelligheid voorop staat. Dus er zijn veel activiteiten, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse barbecue en/of de gezellige kerstborrel. Parkheem ligt aan de rand van het Julianapark. Met uitzicht op een kinderboerderij en school is er altijd iets te zien. De medewerkers doen er alles aan om de bewoners een goede dag te geven! Samen met jou wordt er gekeken op welke afdeling je aan het werk gaat.
Wat krijg je van ons?

 • Een brutosalaris van €2.339,72 tot €3.013,60 conform FWG 25 of FWG 30 CAO VVT *
 • Een passend contract voor 12 tot 18 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

*De functie schaal is afhankelijk van in welke functie je komt werken Helpende of Helpende Plus

Wat heb je nodig?

 • Jij bent in het bezit van een diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn i.c.m. het certificaat Helpende Plus/keuzedeel voorzien van K0905 en/of K1296.
 • Jij hebt kennis van HACCP-richtlijnen
 • Jij hebt kennis van medicatie
 • Je kunt goed zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je maakt graag een praatje, maar kunt ook goed luisteren.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken ook in de avonden en weekenden.
 • Correct gedrag naar onze bewoners toe vind je vanzelfsprekend.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met één van de via of Jolien Selie via of met Tina Boschma, Consulent Werving & Selectie via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2339 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/helpende-plus---parkheem-en-parkstee-11190

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Westerwolde en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.