Verleende Drank- en Horecawet ontheffing ex artikel 35: ontheffing t.b.v. Maestro Sellingen en concert op 24 november 2018

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Westerwolde. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Westerwolde
  2. gmb-2018-240327
  • Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleidEconomie | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2018

 

Omschrijving:

De burgemeester maakt bekend dat de volgende ontheffing is verleend aan Muziekvereniging Jeduthun:Ontheffing t.b.v. Maestro Sellingen en concert op 24 november 2018;Locatie: MFA de Zuides te Sellingen;Verzenddatum ontheffing: 29 oktober 2018RechtsbeschermingAls u meent dat u door een verleende ontheffing in uwbelangen getroffen bent, dan kunt u daartegen binnen zes weken,na datum van bekendmaking, op grond van de Algemene wetbestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester.Een bezwaarschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast het indienen van bezwaar ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (0599) 32 02 20 of via e-mail: gemeente@westerwolde.nl.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitwesterwolde.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen